Irwandy Photography (IP)

By: Irwandy ND Mazwir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Feb-2007 11:57 Email | Share | | Bookmark
Bird Park (again...)

 
 
 
View all 6 photos...
Sewaktu ramai photographers lain yang sibuk nak amik gambar Le Tour de Langkawi(LTDL), aku pulak sibuk nak gi Taman Burung kat Lake Garden. Dengan cuaca yang sangat panas dan meletihkan, tak dapat nak shoot LTDL selepas keluar daripada Taman Burung pada pukul 2pm. Seriously, the weather lately sangat panas dan membuatkan kita cepat letih.

So, ini hasil yang tak seberapa drpd aku semasa di sana tadi.















Quote:
My Gear : Nikon D70s with Nikkor AF-S VR 70-200mm f/2.8



Tuesday, 6-Feb-2007 14:04 Email | Share | | Bookmark
Wedding Lama...

 
Saje2 buat custom album for this wedding..lagipun dah lama tak update. So, saje nak update. Currently I'm busy with my office works. Hari tu ada gi Melaka, PD & Seremban and amik gambar tapi tak lawa. Pastu ada gambar2 kat Putrajaya..outdoor shooting, but private la. Takleh tunjuk sini. Bahaya.. ..So, enjoy the pictures!









A whole new 2007 Wedding Package at attractive prices are now available!
Contact/SMS me at 012 277 2297 (ND)
or email me at irwandy@gmail.com


Monday, 22-Jan-2007 00:30 Email | Share | | Bookmark
My 3rd Anniversary Fotopages Birthday

 

Outdoor shooting @ Danga Bay, Johor Bahru.

It's my 3rd Anniversary Fotopages Birthday! Dalam diam-diam, dah 3 tahun aku guna fotopages ni. I would like to thank everyone yang rajin beri komen dan juga kritik selama 3 tahun ini. Korang semua mmg best.

Drpd Sony Cybershot P-10 ke Nikon D70s. Banyak pengalaman yg aku lalui dan terima kasih kepada mereka-mereka yg sudi berkongsi ilmu selama ini. Thanks a lot!
Hopefully you guys enjoyed to see all my pictures in here. Thanks for your support! Really appreciate it!

Regards,

Irwandy Mazwir (ND)
www.irwandy.com



Quote:
A whole new 2007 Wedding Package at attractive prices are now available!
Contact me at 012 277 2297 (ND)
or email me at irwandy@gmail.com



Thursday, 18-Jan-2007 13:51 Email | Share | | Bookmark
Salam

 


Quote:
Took this picture at Masjid Negeri, Shah Alam


A whole new 2007 Wedding Package at attractive prices are now available!
Contact me at 012 277 2297 (ND)
or email me at irwandy@gmail.com


Saturday, 6-Jan-2007 03:44 Email | Share | | Bookmark
Eye On Malaysia @ Taman Tasik Titiwangsa

 
 
 
Quote:
Assalamualaikum,

Ramai gile photographers semalam. Aku dok kat spot yg nampak KLCC tu dgn press photographers yg lain. Tapi hasilnya, hampeh! Lens tak cukup wide utk capture semua. Fireworks muncul tiba2 dia belah kiri, pastu dia belah tengah, lepas tu dah start berasap. Kami mmg dah dimaklumkan bahawa ada fireworks selepas Pak Lah berucap, kemudian ada fireworks lagi, dan kemudian ada fireworks lagi semasa Pak Lah naik Ferris Wheel tu. Kemudian dan lagi dan lagi!...Hehe...So, inilah gambar2 aku. Angle yg hampeh!


I guess the best spot to snap the whole fireworks with the ferris wheel, kat tempat kelab Kuda tu...






[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net